Primăria Cazasu

Solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “ Amenajare parc cu loc de joaca pentru copii in comuna Cazasu, judetul Braila”

Anunturi Publice > Generale > Solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “ Amenajare parc cu loc de joaca pentru copii in comuna Cazasu, judetul Braila”

Solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “ Amenajare parc cu loc de joaca pentru copii in comuna Cazasu, judetul Braila”

27 iulie , 2020

PRIMARIA COMUNEI CAZASU anunta publicul interest asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “ Amenajare parc cu loc de joaca pentru copii in comuna Cazasu, judetul Braila”, propus a fi amplasat in jud. Braila, comuna Cazasu, satul Cazasu, strazile Dudului si Ghioceilor, T25/1.

          Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului  Braila din mun. Braila, B-dul Independentei, nr. 16, bl. B5 si la sediul Primariei Comunei Cazasu din judetul Braila, comuna Cazasu, satul Cazasu, str. Rm. Sarat, nr. 211,  in zilele lucratoare intre orele 9.00 – 13.00.

          Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului  Braila.”

Primăria
Comunei Cazasu

Contact
Top envelope-omap-markerphoneglobefaxphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram